CODEWEEK 2017

Arriba la CODEWEEKla setmana europea de la programació. A continuació pots veure un mapa de la distribució d'activitats que hi va haver durant el curs passat:

Imatge inserida 1

Aquest any se celebra el 5è aniversari d'aquest event i, per celebrar-ho, hem convertit aquesta setmana en una quinzena, de manera que les dates van del 7 al 22 d'octubre. Tens tota la informació a codeweek.eu.

Si organitzes alguna activitat durant aquests dies la pots fer pública al web (http://events.codeweek.eu). Aquesta activitat la pots dur a terme en el teu centre o a qualsevol altra entitat on participis. A més a més, no cal que l'activitat sigui en aquestes dates, pot ser en qualsevol moment de l'any; des de l'organtizació es promou també la idea de "Fem de qualsevol setmana una setmana de la programació".

De cara a concretar el tipus d'activitat que pots fer, hi ha diferents opcions:
  • Fer una activitat monogràfica en horari lectiu o extraescolar durant aquella setmana.
  • Incloure algunes de les activitats de programació o robòtica que facis habitualment amb els teus alumnes com a activitat durant aquella setmana.
  • Qualsevol altra que se't pugui acudir.

Si en el teu centre organitzeu més d'una activitat no us n'esteu de publicar-les totes com a activitats diferents, cal donar visiblitat a tot el que fem.

Anima't!!