COMENÇA L’EFIM2017, L’EXPERIÈNCA FOTOGRÀFICA INTERNACIONAL DELS MONUMENTS

Ets professor d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius? Si és així, pots participar en una activitat engrescadora per als teus alumnes: l'#EFIM2017, un concurs de fotografia i patrimoni a través d'Instagram.

L'#EFIM2017 té per objectiu apropar-los al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin. Amb la complicitat dels centres docents, l'EFIM proposa que els alumnes de secundària, de fins a 20 anys, tinguin l'ocasió de mirar des de la seva experiència el patrimoni i que construeixin el seu propi relat amb un llenguatge creatiu.

En la seva dimensió internacional ha estat coordinat i liderat per la Generalitat de Catalunya i ha comptat des dels inicis amb l'apadrinament del Consell d'Europa. Des de l'any 1996 han participat prop de 300.000 joves provinents de setanta-sis països de tot el món que han obtingut més d'un milió i mig de fotografies.

Els 10 guanyadors viatjaran a Estrasburg amb responsables de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural per assistir a la cerimònia de lliurament de diplomes que se celebrarà al Palau d’Europa, seu del Consell d’Europa. I hi ha molts més premis!

És molt fàcil inscriure's i participar. El termini per a les inscripcions finalitza el proper dia 31 de maig de 2017.

BASES

INSCRIPCIÓ

RECURSOS ALUMNAT

RECURSOS DOCENTS

També trobareu aquesta informació a XTEC, a la secció Premis i concursos  http://xtec.gencat.cat/ca/centres/alscentres/premis/