PREMIS BONAPLATA JOVES 2018

Com cada any els Premis Bonaplata volen ser un instrument per premiar, reconèixer, posar en relleu els fets, els objectes, les persones, la creativitat... dins del camp del patrimoni industrial, científic i tècnic.

L'esperit dels Premis Bonaplata Joves, es el de fomentar la recerca i innovació entre la població més jove. Una recerca centrada en els camps de l'arqueologia industrial, la història industrial, l'antropologia històrica de la industrialització de la societat catalana, i en els àmbits de la ciència i la tècnica, amb innovacions i creacions tècniques i científiques.

Com cada any és donen tres premis, que consisteixen en una dotació econòmica. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 29 de Juny.
La convocatòria és oberta a tots els centres educatius amb alumnes corresponents als nivells educatius de 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius d'Ensenyament professional, s'hi pot participar independentment de l'edat que es tingui.

Podeu fer clic a les imatges per obrir les Bases, també les teniu adjuntes al correu o consultar la web: www.amctaic.org

BASES PREMI BONAPLATA JOVES 2018