PROGRAMES EDUCATIUS DE LA FILMOTECA 2016-2017

2016-06-23_120300FILMOTECA PER A LES ESCOLES

El programa Filmoteca per a les escoles té l’objectiu de fomentar l’interès d’infants i joves cap al cinema, així com formar els espectadors del futur posant en valor el nostre patrimoni cinematogràfic.

Per això, us proposen diverses activitats adreçades a tots els nivells educatius: sessions matinals de cinema i sessions d'iniciació al llenguatge cinematogràfic acompanyades de material didàctic, tallers, visites, itineraris temàtics i recursos per al professorat.

Curs 2016-2017

Aquest curs, a més de les sessions habituals en didàctica del cinema- dinamitzades per MODIbandA Bao A Qu,Drac Màgic i Federació Catalana de Cineclubs- i Jocs al segon, continuen amb tallers vinculats a les exposicions temporals de la Filmoteca i amb les sessions fora de Barcelona: visites al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca, a Terrassa.

Els centres disposeu d’una maleta didàctica en préstec,  nous recursos per al professorat i sessions disponibles per a educació de persones adultes. També continuen la nostra col·laboració amb l’Institut Goethe, i amb Càmeres i Acció, a més de presentar el darrer film de Marc Recha.