3a Jornada Patrimoni i Escola

3a Jornada Patrimoni i Escola
Fil a l’agulla: Estratègies i experiències d’educació patrimonial col·laborativa
29 i 30 de setembre al mNACTEC
La 3a Jornada Patrimoni i Escola es celebrarà els propers 29 i 30 de setembre al mNACTEC (Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya) a Terrassa. La tercera edició de la jornada presenta diverses novetats, moltes d’elles, fruit de l’avaluació de les persones participants en les anteriors jornades. Augmentem la durada de l’esdeveniment d’un dia a dos.

Com a resultat del treball col·laboratiu, presentem la feina feta per la Comunitat de Pràctica Patrimoni i Escola, composta per docents i persones educadores del patrimoni cultural. Per establir nous vincles entre els agents implicats, oferim diversos espais de trobada i per fomentar la interacció entre les persones participants en la jornada, proposem formats i metodologies d’acció diferents. I perquè tothom pugui exposar la feina feta a peu d’obra, hi haurà una zona amb pòsters amb experiències col·lectives.

Animeu-vos a participar!

Jornada reconeguda com a formació per a docents pel Servei d’Innovació i Formació de l’Educació Infantil i Primària/de l’Educació Secundària del Departament d’Ensenyament.

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ  A LA JORNADA

En aquest ENLLAÇ també pots consultar l'informe de la primera jornada de Mediació Cultural a Catalunya realitzada el passat 27 de març.