APP Memory UNICEF

Amb motiu del Dia Universal de l’Infant, que se celebra cada 20 de novembre, des d’UNICF Comitè Catalunya us presenten l’APP Memory UNICEF inspirada en el Joc del Memory dels drets de l’infant. Aquesta APP és una versió per a Android que podeu descarregar de Google Play i utilitzar tant on line com off line. L’aplicació és un recurs més per poder jugar i aprendre sobre la Convenció sobre els Drets de l’Infant.  L’App del Memory UNICEF és un joc pensat perquè els nens i nenes coneguin els seus drets reconeguts internacionalment. El Memory UNICEF consisteix en trobar la parella de cada carta amb un temps determinat i esbrinar el significat de les 16 cartes que conté el joc. El joc evoluciona a través dels 16 nivells en els quals es van coneixent i explicant d’una manera entretinguda. L’App està dissenyada a partir d’una versió lúdica del contingut de la Convenció sobre els Drets de l’infant per tal que, tot jugant, es puguin entendre i aprendre per tenir-los sempre presents.

Enllaç descàrrega:  https://goo.gl/VfLzws

Altres recursos disponibles

El Joc del Memory dels Drets de l’Infant, en versió català, espanyol i anglès.

La Convenció sobre els Drets de l’Infant en versió adaptada per a infants i joves.

Durant aquestes dates podreu veure l’APP en mida gegant al TRAM, ja que l’empresa que gestiona aquest mitjà de transport i UNICEF han establert un acord de col·laboració per impulsar la campanya “Fes memory! Juga als drets de l’infant” a través del vinilació d’un dels seus trens amb l'objectiu de sensibilitzar i difondre els drets dels infants.

Per complementar el treball a l'aula d'aquesta efemèride, podeu llegir l'article de Nati Bergadà "22 Recursos per treballar els drets dels infants". Podreu trobar contes, vídeos, webs,... !