CONCURS PARTICIPA A L’ESCOLA 2017

Darrers dies per presentar la vostra candidatura al Premi Participa a l’Escola 2017!

Recordeu que teniu fins el 31 de juliol de 2017, com a termini màxim per a presentar les vostres sol·licituds,  tots aquells centres de primària i secundària interessats en participar en l’edició d’enguany del Premi Participa a l’Escola 2017.

En data 9 de març s'ha publicat la convocatòria oficial del concurs Participa a l'escola per projectes desenvolupats durant el curs 2016-2017.

Va dirigit als centres de primària o secundària ubicats en territori català que hagin dut a terme experiències de participació a l’escola que contribueixin a l’apoderament dels i les alumnes en la gestió i la vida dels centres. Aquest premi vol reconèixer i encoratjar les escoles que, més enllà de la seva tasca educativa i formativa, treballen per fomentar els valors de la democràcia entre els més joves, per enfortir el present i el futur del nostre país a través d’una ciutadania activa i compromesa.

El Premi té dues modalitats: una per a escoles ubicades en municipis de fins a 20.000 habitants, i una altra per a escoles ubicades en municipis de més de 20.000 habitants. El centre guanyador del Premi, en cadascuna de les dues modalitats, rebrà un diploma de reconeixement pel projecte desenvolupat i un import màxim de 5.500 euros.

La sol·licitud que presenteu ha de constar de la següent documentació:

  1. Formulari  de sol·licitud (tant si es vol presentar presencialment com per internet)
  2. Memòria de l’experiència desenvolupada (apartat Documentació).
  3. Aquí trobareu un resum del procés que va seguir el projecte guanyador del premi l’edició anterior (2016)

Podeu tramitar la vostra sol·licitud accedint a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

RESOLUCIÓ EXI/543/2017, de 9 de març, per la qual s'obre la convocatòria del Premi Participa a l'Escola per a l'any 2017