CONCURS PARTICIPA A L’ESCOLA 2017

En data 9 de març s'ha publicat la convocatòria oficial del concurs Participa a l'escola per projectes desenvolupats durant el curs 2016-2017.

Va dirigit als centres de primària o secundària ubicats en territori català que hagin dut a terme experiències de participació a l’escola que contribueixin a l’apoderament dels i les alumnes en la gestió i la vida dels centres. Aquest premi vol reconèixer i encoratjar les escoles que, més enllà de la seva tasca educativa i formativa, treballen per fomentar els valors de la democràcia entre els més joves, per enfortir el present i el futur del nostre país a través d’una ciutadania activa i compromesa.

El Premi té dues modalitats: una per a escoles ubicades en municipis de fins a 20.000 habitants, i una altra per a escoles ubicades en municipis de més de 20.000 habitants. El centre guanyador del Premi, en cadascuna de les dues modalitats, rebrà un diploma de reconeixement pel projecte desenvolupat i un import màxim de 5.500 euros.

Disposeu de més informació al web del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència i del formulari per a presentar una candidatura a http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/govern-obert/participacio-ciutadana/enfortiment-de-la-societat-civil/premi-participa-a-lescola/

El termini de presentació de les sol·licituds comença l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i finalitza el 31 de juliol de 2017.

Podeu tramitar la vostra sol·licitud accedint a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

RESOLUCIÓ EXI/543/2017, de 9 de març, per la qual s'obre la convocatòria del Premi Participa a l'Escola per a l'any 2017