eduCAC, un nou recurs del Consell Audiovisual de Catalunya per professors i families

Recentment el Consell Audiovisual de Catalunya ha posat en marxa eduCAC, un programa d’educació en comunicació desenvolupat en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament per tal de facilitar la incorporació de l’alfabetització en mitjans als centres educatius.

Es tracta d'uns materials didàctics estructurats en blocs temàtics sobre quatre grans eixos, informació, publicitat, entreteniment i bones pràctiques en l’ús d’internet, i dissenyats per introduir una visió crítica sobre els mitjans. Els projectes d’aula i els itineraris transversals complementen la base d’eduCAC, incorporant exercicis pràctics i la perspectiva del treball en valors, respectivament.

eduCAC s’adreça fonamentalment a les escoles, inicialment al cicle superior de primària i secundària, i a mesura que avanci la implementació del programa s’aniran afegint també materials i activitats per a les famílies.

La web és: www.educac.cat, on podreu accedir temporalment a tots els materials (pròximament caldrà un registre previ), i a seguir el programa a les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).

El CAC també publica un BUTLLETÍ, on trobareu explicats els aspectes fonamentals del programa.