GUIA DE SERVEIS I ACTIVITATS DEL MNAT, MUSEU NACIONAL D’ARQUEOLOGIA DE TARRAGONA

Us fem arribar la nova Guia de serveis i activitats didàctiques que el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ha editat per al curs 2017-2018, en la qual trobareu totes les propostes que us ofereixen amb l’objectiu que us puguin ser d’utilitat en el desenvolupament dels projectes educatius del vostre centre.

Si feu una ullada a aquestes pàgines trobareu  un seguit de propostes diferents  que tenen uns protagonistes ben singulars i diversos. En bona mesura són els romans; de vegades tenen nom, com Caius i Faustina... D’altres vegades els protagonistes són els emplaçaments, l’antiga Tàrraco, el teatre, la vil·la i l’hortus,...  I, per què no fer protagonistes les pedres amb les quals es van bastir els monuments?

En definitiva, els protagonistes de les activitats que des del MNAT han preparat per a vosaltres són la nostra història i el nostre patrimoni.

A través d’ells,  us conviden a divertir-vos, retrobar-nos, viatjar, construir, reviure... Perquè els museus, els monuments i els jaciments són espais de memòria, de testimoni del nostre passat, però també d’aprenentatge, de trobada i de gaudi. I no només per als més joves, sinó per a tothom.