Nous cursos a l’Escola Mobile World Centre

 L'Escola Mobile World Centre àmplia el seu catàleg de cursos gratuïts per oferir nous continguts a nens i grans.

ELS MÉS PETITS TORNEN A L'ESCOLA

Gràcies a la col·laboració amb Talentum Schools, l'Escola tornarà a oferir tallers perquè els més petits puguin iniciar-se en el món de la tecnologia.

Al llarg dels mesos vinents i sempre en horari de cap de setmana (divendres i dissabtes), l'Escola completarà aquesta oferta amb cursos sobre programació, disseny o identitat digitals en xarxes socials.

NOUS CURSOS PER A TOTS ELS PÚBLICS

L'Escola Mobile World Centre evoluciona mes a mes la seva programació per oferir a tots els alumnes la possibilitat d'aprendre cada tarda una mica més sobre tecnologia.

Propers cursos:

Accessibilitat en smartphones en llengua de signes. 15 de juliol d'11.30 a 13h. ENLLAÇ

Lightbot (6-12 anys). 28/07 de 18.30 a 20h. ENLLAÇ

e Room. Principals eixos de treball sobre els quals s'està avançant en relació a la tecnologia mòbil. ENLLAÇ

Als cursos ja consolidats en el catàleg de l'Escola sobre Sistemes Operatius Mòbils, Aplicacions, Xarxes Socials, etc., s'han anat sumant tallers com "Privadesa i Ciberseguretat a la xarxa", "Introducció a la Realitat Augmentada", "Matemàtiques fàcils amb el Mòbil" o "Accessibilitat de terminals Mòbils persones amb capacitats diferents".

Volen oferir, a més, continguts interessants per al segment professional. S'està treballant perquè pròximament es pugui comptar amb cursos de "Marca Personal", "Ús de Xarxes Socials per trobar feina", "Ús de Machine Learning per l'anàlisi de Dades" o "Introducció al Business Intelligence amb Power BI", gràcies a la col·laboració de l'Escola amb professionals externs experts en aquestes matèries.