RECURSOS EDUCAIXA

NOVA EDICIÓ "EDUCADORS DE PEL·LÍCULA". Cinc pel·lícules, cinc experts, cinc debats entorn de la pregunta «Qui ens educa?».
Cicle adreçat a docents i famílies.

LA TRIA. Taller al Caixa fòrum Barcelona 19 febrer al 9 de març 2018. Taller d'orientació educativa per ESO, Batxillerat i FP. Taller de 2h ENLLAÇ

MÉS DE 800 RECURSOS EDUCATIUS EN LÍNIA en diferents formats (Vídeos, imatges, Podcast, infografia,  interactiu, enllaços...)

KITS PER A LA CLASSE amb una sèrie de material per poder treballar amb els alumnes, com poden ser els següents:

PROJECTES EDUCATIUS: Disposen de diferents projectes educatius sobre diferents temes d'interès social, científic i cultural per complementar les teves classes.

  • Coneixes ‘Tinkering': crear i pensar amb les mans?
    Aprendre fent: manipular, experimentar, crear, equivocar-se... i tornar a començar. Tot això en un ambient lúdic i col·laboratiu.
  • Dan Dan Dansa. Iniciativa pionera del Mercat de les Flors nascuda el 2007 per oferir al públic més jove i als educadors un programa complert al voltant de la dansa. Ho feien a través d'una maleta pedagògica que ha viatjat durant els últims anys per les escoles de Catalunya. Des de fa uns mesos el programa CaixaEscena ha estat col·laborant amb Dan Dan Dansa per aportar el contingut i metodologia del projecte del Mercat de les Flors a la seva plataforma on-line per poder oferir-lo a mestres d'Educació Infantil i Primària. Accés als materials (previ registre). ENLLAÇ
    • L'itinerari, que consta de 4 blocs, s'ha dirigit especialment a alumnes de 3 a 12 anys perquè aquest treball amb el cos en edats primerenques afavoreix el procés d'autoconeixement, íntimament relacionat amb el desenvolupament de la personalitat i l'adquisició d'autoestima. Descobreix a través d'aquest vídeo els recursos i les activitats que trobarás als materials Dan Dan Dansa.
    • Conjunt de Vídeos de Dan  Dan Dansa. ENLLAÇ

CONCURSOS:

  • "Participa Méliès":   Per treballar l'expressió visual o explicar el cinema a l'aula, es proposa una fórmula senzilla i imaginativa  per motivar els alumnes a través de la creativitat i el treball en equip. Puja el teu vídeo fins al 15 de maig. I pots votar el millor vídeo! ENLLAÇ
  • Premi Repte Emprèn: Una iniciativa per aprendre a emprendre dirigida alumnes d'ESO, Batxillerat, CFDM i PFB. És una proposta pedagògica que parteix de l'ABP i el treball cooperatiu: KCJE.

Podem trobar moltes ACTIVITATS per treballar FORA DE L'AULA que ja estan disponibles al web: tallers, conferències, exposicions, concerts, etc... que es realitzaran als centres CaixaForum i CosmoCaixa durant el curs 2016-2017.

Entra a eduCaixa i reserva les activitats que més t'interessin: n'hi ha per a alumnes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

Recorda que també tens disponibles activitats exclusives per a professors!

Descobreix tota l’oferta educativa de CaixaForum Barcelona per al curs 2017-18. Un ampli ventall de propostes per a tots els nivells escolars que inclou tallers, conferències, concerts, exposicions, cinema i molt més. CATÀLEG

Per a més INFORMACIÓ I RESERVES