RECURSOS EDUCAIXA

PROMOU L'EMPRENEDORIA ENTRE L'ALUMNAT. Inscriu-te al KitCaixa Joves Emprenedors i treballa l’emprenedoria a l’aula amb un itinerari pedagògic dinàmic i creatiu. Batxillerat, cicles formatius i ESO. ENLLAÇ

GOOGLE AMPLIA LA SEVA OFERTA EDUCATIVA AMB NOVES PROPOSTES. ENLLAÇ

LA TRIA. Taller al Caixa fòrum Barcelona 19 febrer al 9 de març 2018. Taller d'orientació educativa per 4t ESO, Batxillerat i FP. Taller de 2h ENLLAÇ

NOU Exposició i Taller H(a)unting images. Per descobrir els conflictes moderns. S'exploraran les obres A Hunting Scene, de Jeff Wall i Hey Joe, de Kristin Oppenheim.

 • Taller Distància curta. Un taller actiu que relaciona mirada, fotografia i caça Primària: de 3r a 6è i ESO: de 1er a 4t. 1h 30' durada
 • Visita comentada. "H(a)unting images".Anatomia de la captura fotogràfica. ESO i Batxillerat i FP: cicles de grau mitjà

MÉS DE 800 RECURSOS EDUCATIUS EN LÍNIA en diferents formats (Vídeos, imatges, Podcast, infografia,  interactiu, enllaços...)

KITS PER A LA CLASSE amb una sèrie de material per poder treballar amb els alumnes, com poden ser els següents:

PROJECTES EDUCATIUS: Disposen de diferents projectes educatius sobre diferents temes d'interès social, científic i cultural per complementar les teves classes.

 • Coneixes ‘Tinkering': crear i pensar amb les mans?
  Aprendre fent: manipular, experimentar, crear, equivocar-se... i tornar a començar. Tot això en un ambient lúdic i col·laboratiu.
 • Dan Dan Dansa. Iniciativa pionera del Mercat de les Flors nascuda el 2007 per oferir al públic més jove i als educadors un programa complert al voltant de la dansa. Ho feien a través d'una maleta pedagògica que ha viatjat durant els últims anys per les escoles de Catalunya. Des de fa uns mesos el programa CaixaEscena ha estat col·laborant amb Dan Dan Dansa per aportar el contingut i metodologia del projecte del Mercat de les Flors a la seva plataforma on-line per poder oferir-lo a mestres d'Educació Infantil i Primària. Accés als materials (previ registre). ENLLAÇ
  • L'itinerari, que consta de 4 blocs, s'ha dirigit especialment a alumnes de 3 a 12 anys perquè aquest treball amb el cos en edats primerenques afavoreix el procés d'autoconeixement, íntimament relacionat amb el desenvolupament de la personalitat i l'adquisició d'autoestima. Descobreix a través d'aquest vídeo els recursos i les activitats que trobaràs als materials Dan Dan Dansa.
  • Conjunt de Vídeos de Dan  Dan Dansa. ENLLAÇ

CONCURSOS:

 • "Participa Méliès":   Per treballar l'expressió visual o explicar el cinema a l'aula, es proposa una fórmula senzilla i imaginativa  per motivar els alumnes a través de la creativitat i el treball en equip. Què necessites? Una història que puguis explicar en tres minuts, un dispositiu de vídeo per gravar un curt (has d'utilitzar almenys un trucatge de Georges Méliès) i molta imaginació. El concurs està obert al públic en general i té una categoria especial per a escoles.
  Aquest any, a més, incorporem el Premi Junior per a joves d'entre 14 i 18 anys que presentin el seu projecte de forma autònoma.
  A més, tots els que hi participeu abans del 31 de desembre 2017 optareu a un premi especial que desvetllarem molt aviat. Sort i... a rodar!
 • Premi Repte Emprèn: Una iniciativa per aprendre a emprendre dirigida alumnes d'ESO, Batxillerat, CFDM i PFB. És una proposta pedagògica que parteix de l'ABP i el treball cooperatiu: KCJE.

Descobreix tota l’oferta educativa de CaixaForum Barcelona per al curs 2017-18. Un ampli ventall de propostes per a tots els nivells escolars que inclou tallers, conferències, concerts, exposicions, cinema i molt més. CATÀLEG

Per a més INFORMACIÓ I RESERVES