Student Awards 2018: Mobile History Map

mSchools et convida a participar en la nova edició dels Student Awards 2018 en la modalitat de Mobile History Map, un concurs que premia els projectes creats per alumnes i docents de centres de Primària i Secundària i també als projectes intercentres creats i dinamitzats pels Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament.
Què has de fer per participar-hi?

  • Tria una temàtica i àmbit curricular concrets i treballa amb els teus alumnes un projecte d’aprenentatge georeferenciat a partir del territori més proper al centre.
  • Crea un escenari i genera amb els alumnes continguts singulars. Recorda que pots crear aportacions audiovisuals i de text i també jocs de preguntes i jocs de pistes!
  • S'obrirà el període d’inscripció a la web de MHM del 16 d’abril al 13 de maig. Registra el teu interès ara i quan arribi el moment, t’enviaran un recordatori!

M'INTERESSA PARTICIPAR!

El premi d’aquesta edició és una càmera 360° i un lot de 5 ulleres de realitat virtual pel teu centre!

Necessites inspiració? Construeix la teva idea original a partir de les bones iniciatives ja creades anteriorment per altres usuaris de la comunitat.

Per saber-ne tots els detalls, consulta les bases del concurs aquí. Per qualsevol dubte o consulta ens pots contactar a: mhm@xtec.cat 

#mSchools #MobileHistoryMap

Si vols més informació sobre el programa mSchools, visita la nostra pàgina web i segueix-nos a Twitter i LinkedIn.