MAC EDUCACIÓ 2017 2018 Experimentem en els escenaris de la nostra història

El Museu d’Arqueologia de Catalunya té com a prioritat, en l’àmbit de la concertació educativa, la valorització del patrimoni arqueològic, la seva divulgació i la creació de vocacions científiques. Les propostes educatives dels museus en educació no formal permeten utilitzar els recursos patrimonials en formats i metodologies de treball molt més oberts, atractius i participatius, i en especial el desenvolupament d’activitats d’innovació pedagògica en relació amb l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per a l’aprenentatge.

Des del MAC posen a la vostra disposició els escenaris de la nostra història, cinc seus, per experimentar: MAC Barcelona, MAC Empúries, MAC Girona, MAC Olèrdola i MAC Ullastret.

Visiteu el web i descarregueu-vos la guia amb més de 70 activitats!

Més informació a:

http://www.mac.cat/Seus/Barcelona/Oferta-educativa 

Des del MAC estan desenvolupant tres nous tallers que parlaran de l’arqueologia des de l’antropologia, l’anàlisi de pol·lens i la prospecció geofísica.

Ara el MAC ofereix, tant a alumnes com a professors de secundària i baxillerat, la possibilitat d'experimentar amb ells de forma gratuïta. Treballareu junts en dues sessions, una al centre educatiu i una altra al museu.

Per qualsevol consulta o reserva d’activitats us podeu posar en contacte amb la central de reserves al telèfon 934232149, macvisites.acdpc@gencat.cat